Oztalgian

ERROR on Unread Content link

Recommended Posts

Tried to read the "Unread Content" via the tab t the bottom of  the page and got this message...

 

Fatal error: Call to a member function streamSeparator() on null in /home/nottstal/public_html/forums/system/Theme/Theme.php(780) : eval()'d code on line 2280

 

Obviously it is not fatal as I am still here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been getting the same message

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still have the message, and can't click on Activity, without losing NS. It goes to a blank screen and the message every time I try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have to go to Forums now instead of 'unread content' which seems a long way round, scrolling down to find recent posts.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get this message on an otherwise blank screen when clicking on activity.


Fatal error: Call to a member function getTimestamp() on null in /home/nottstal/public_html/forums/system/Content/Search/Results.php on line 388

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was getting various error messages yesterday evening and couldn't get on the site. This morning things are sometimes ok, but sometimes I still get the error messages.

 

Also; when I scroll down to the bottom of the page and click on "Load More Activity" nothing happens, which means I can't go back further than when the error message first appeared.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I couldn't get the Forum at all from about 10pm last night or this morning. Kept getting the same fatal error message. Just got in slowly at 9.05 am this morning.

 

The 'load more activity' button doesn't work for me either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was getting the error message with all Activity options last night but can now get into 'All Activity'  but not 'my activity or whatever.  I usually just go to forums anyway..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me too still can't get into Unread Content.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here too.  On the IPad and the laptop so I know it's not a local issue.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

PLease post your error message here.

I see some differ from mine.

Fatal error: Call to a member function streamSeparator() on null in /home/nottstal/public_html/forums/system/Theme/Theme.php(780) : eval()'d code on line 2280

 

I have submitted a support ticket

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Fatal error: Call to a member function streamSeparator() on null in /home/nottstal/public_html/forums/system/Theme/Theme.php(780) : eval()'d code on line 2280"

 

Windows 10, Firefox v53.0 64bit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok now, but last night and this morning could only pm, but couldn't access Activity. 

Still can't access Unread Content, but at least I can post !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Be them Word/Song/KeepOne games need a pruning, just above the bud :crazy:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

You'll get pruned just above the bud ! Now stop whining ! madashell

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

#16

 

Thought it was just me! It said I'd made a fatal error! Perhaps I'd better dust off the life insurance policies!  :wacko:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, radfordred said:

Be them Word/Song/KeepOne games need a pruning, just above the bud :crazy:

I agree red !

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, radfordred said:

Be them Word/Song/KeepOne games need a pruning, just above the bud :crazy:

 

Closer to the truth than you might think.

 

Yesterday evening I seriously trimmed "Three words to sum up your day". I'd created a new short version and deleted the old long version. After that deletion, I couldn't get back on to the site and the error messages started.

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Search rebuild in process.

That should warm the server up!

Until complete limited search results may be returned.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strange I know but am I glad to read this. I am not very techi and had been cleaning up my disc's, then I came on here and hit the problem am I glad to find out it's the server and not me buggering things upsmile2

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Search content rebuilt, the problem has gone

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...