DJ360

Can't access the site via p.c.

Recommended Posts

I still can't even log on from my p.c ..

I'm convinced It's an issue with the site or the board software company ( Invision Community) I imagine Mick must have some way of communicating with them?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I suspect there has been a server software update and it has screwed something. Raising a ticket with Invision support should make them aware of the problem.

 

Col have you tried clearing you browser cache and re-booting?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for your comments, CT, Brew and Ayup.  The videos I watch on Facebook all show sound and (moving) pictures - it's just the ones on here that don't.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marge not all the music files have movies, some are just music with static images.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brew, I know this is the case with some of them, but the ones I mean never move at all from the first 'page'.  If I slide the little red button along the play line (or whatever it's called) then I can sometimes get some different still images but not moving ones.  As I said, I can view videos on Facebook OK

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder if there are any other people who can't log in on their computer.

 

Vicious circle......they can't log in to tell us they can't log in.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can never get into 'What are you listening to' as my iPad just can't take it. Still, I can live without it, as I probably wouldn't play what was posted .

Same with the deluge of photos, some take an age to come through, and before some clever dick suggests it, yes, I need a new iPad 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just looked at the Invision support site for Margie where they suggest trying a new private window and if it work clearing the web site data.

 

I cannot copy/paste the text or the URL to the site, the page just goes blank.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Living in carrot crunching country Fly I suspect it's more to do with your internet, perhaps you need a new pigeon!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Brew said:

I suspect there has been a server software update and it has screwed something. Raising a ticket with Invision support should make them aware of the problem.

 

Col have you tried clearing you browser cache and re-booting?

 

Tried that and much more Brew. Pretty certain It's not me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Brew said:

I cannot copy/paste the text or the URL to the site, the page just goes blank.

 

Me anorl.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any of them oad' shillings in your Museum Compo?..for the image/picture meter?

Miss photos and pictures..clarifies a post perfectly...especially with RadfordRed and Compos humour.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Brew said:

I just looked at the Invision support site for Margie where they suggest trying a new private window and if it work clearing the web site data.

 

Brew, I have just read this and I have NO IDEA what it means!    Sorry......   

Share this post


Link to post
Share on other sites

You should be able to clear history. Also maybe run some sort of virus/ malware type cleaner if you have them.

I've tried it all here on my p.c. but still can't log on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just received message saying 'resource limit reached'

The plot thickens    . .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have contacted Invision in Canada..they are near my BIL's gaff!

They will "look into it".

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, DJ360 said:

Just received message saying 'resource limit reached'

The plot thickens    . .

 

Crikey ...... Maybe the bill payer ain't paying no more? Can't say I blame him, if it all disappears in the next few weeks, nice to have met you all, it's been a blast. 

  • Like 1
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

According to my BiL who's worked in IT, it's over usage worldwide, not just a tinpot company like Invision ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I only had problems with emojis yesterday. Ok this morning.  I rarely  log on from my computer. Almost always Ipad.  That will not load a bunch of photos or  videos so I don't try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still can't log in via PC. And now the text controls aren't properly functioning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i wonder if there is a digital equivalent of Clopidograll.  Thin the electrons out a bit.  :wacko:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Once you do get logged in Col, perhaps you need to stay logged in, in case you have problems again?  I've just tried openg NS on our lap top  and it opened straightaway because I hadn't logged off last time (which was a couple of months ago)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well here's a surprise.  A friend advised me to try getting a free VPN  (Virtual Private Network)  to see if that helped.  The idea is that a VPN connects you anonymously to the site, so that if the site doesn't like you for some reason, it doesn't know it is you and therefore can't 'reject' you.

Anyway, after a lot of faffing and not being even sure I've correctly installed a VPN, I just logged on as normal and....  here I am!!

 

I shall now switch off, or disconnect the VPN to see if I can still log in..

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well that clinches it.  With the VPN disconnected I still can't log in.

 

Dunno whether that means I'm banned or wot...? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you able to use all the site's facilities as normal via the VPN?

I use a private network based in the UK (it's quicker and more reliable than using France Télécom/Orange) and I can connect OK but I'm restricted on anything other than the basic messaging service.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now